Polygel een veelzijdig product

Polygel een veelzijdig product met veel voordelen!

Wat is polygel?

Polygel is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunstnagel technieken. Polygel is geen acryl of uv gel, maar een combinatie van de beste eigenschappen van deze producten. Het is sterker dan Uv gel en flexibeler dan Acryl. De Polygel is een “dikke” gel, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel en een beetje vloeistof (Poly liquid). 

Omdat Polygel niet uitloopt en alleen uithardt onder een lamp, is het een ideaal product om mee te experimenteren. Je kunt er zolang mee oefenen als je zelf wilt.

Er zijn maar 3 stappen nodig om perfecte nagels te creëren met Polygel:

Eerst neem je een bolletje Polygel op met een spatel of acryl penseel. Vervolgens breng je deze aan op de nagel en strijk je het glad, voor het vormen gebruik je de Poly liquid. Pas als je tevreden bent over het resultaat, hard je de Polygel snel uit onder een LED, CCFL of UV-lamp. Om te zorgen dat de Polygel nog beter blijft zitten kun je ook de Poly base en de Poly bonder erbij gebruiken.

Wat doet het?

Met Polygel is het mogelijk om de natuurlijke nagel alleen te verstevigen met een laagje van dit product. Maar uiteraard ook om de nagel te verlengen zoals bij kunstnagels met acryl. Eigenlijk is er dus alles mee mogelijk. Wel is Polygel wat duurder dan Acryl. Omdat er verbeterde stoffen gebruikt zijn, het geurloos is en minder chemisch.

 De voordelen van Polygel op een rij

  • Draagt lichter dan acryl en UV gel
  • Snel en gemakkelijk aan te brengen
  • Geen uitloop
  • Voelt natuurlijk aan
  • Sterker dan UV gel en flexibeler dan acryl
  • Hecht beter, waardoor minder snel lifting en loslaten van de kunstnagel ontstaat
  • Geheel geurvrij

Voor wie is Polygel?

Polygel is geschikt voor de professional, maar ook voor iedereen die ervaring heeft met nagels stylen. Het is een veelzijdig product en daarom zeker de moeite waard om uit te proberen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.abcbeauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 347 reviews.