Heroepingsrecht en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien u het product al gebruikt heeft kan deze niet meer retour gestuurd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@abcbeauty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor defecte apparaten attenderen wij u op de garantievoorwaarden.

Voor het retourneren kunt u gebruik maken van ons Herroepingsformulier.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@abcbeauty.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie Voorwaarden ABC Beauty

Hier vindt u de algemene garantie voorwaarden. Wanneer er bij een artikel niets anders vermeldt staat gelden deze voorwaarden. Indien u verdere vragen heeft kunt u met ons contact opnemen.

Op onze elektrische apparaten zit een verkopergarantie van een jaar. Deze garantie geldt niet voor vervangbare lampen en bitjes die bij de apparaten worden meegeleverd. Wanneer u te maken heeft met een defect verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen. We zullen dan in overleg een oplossing zoeken. Voor het retourneren van een defect apparaat sturen wij u een retoursticker. Indien u het product zonder overleg retourneert vervalt het recht op vergoeding van de verzendkosten.

       Op al onze make-up koffer geldt een garantie van 6 maanden. Deze garantie geld alleen als het defect aannemelijk een fabrieksfout betreft. Ontstaat           het defect door verkeerd gebruik dan geldt deze garantie niet.

Op al onze vloeistoffen is geen garantie van toepassing. Schudt vloeistoffen altijd goed voor gebruik.

Op onze Gellak, UV Gel, Acryl en nagellak zit geen kleur garantie. Kleuren op de site kunnen afwijken van de werkelijke kleur. Indien een ontvangen kleur totaal afwijkt van de site helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op en wij zullen het probleem proberen te verhelpen.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@abcbeauty.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.