Nagelproducten voor Sinterklaas

Sinterklaas: Hij is weer (bijna) in het land!

Leuk voor de kinderen, maar ook zeker leuk voor je nagels. Bij ons koop je verschillende startsets die je cadeau kunt geven (of krijgen natuurlijk)!

Op deze pagina kun je inspiratie opdoen rondom het Sinterklaas feest.

Hieronder enkele voorbeelden van sinterklaas versieringen op je nagel. Deze kun je natuurlijk met onze gellak maken (€8,45 per potje).

Nagelproducten voor Sinterklaas Nagelproducten voor Sinterklaas

Met rood, geel, goud, wit, zwart kun je de mooiste creaties maken. En voor de piet kun je natuurlijk een kleur naar keuze nemen. Breng dan wel onze base (€8,95) en top coat (€8,95) erbij aan zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Deze zijn als losse potjes verkrijgbaar, maar ook als set (€14,99) en dat scheelt je weer geld.

Hieronder nog een video voor meer inspiratie voor mooie Sinterklaas nagels!

Nagelproducten voor Sinterklaas

Een origineel cadeau ook belangrijk!

Wij hebben verschillende startersets te koop hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden, met natuurlijk de prijzen erbij zodat er voor elk budget wel een geschikte set tussen zit.

Uv gel starterset klein is een complete set om te beginnen met gel nagels! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om te kunnen beginnen en is ook nog een zeer voordelig. Slechts €18,95 per set. Een leuk cadeau om te geven, maar zeker ook om te krijgen. Uv gel moet gedroogd worden onder een speciale lamp. De lamp is niet inbegrepen bij deze set. Maar wel los te koop op onze website.

 

Zoek je een meer Completere startset dan is deze set helemaal geschikt. Met o.a. tips, aceton, een tipknipper, rhinestones en een mooie kleur nagellak. Uv gel moet gedroogd worden onder een speciale lamp. De lamp is niet inbegrepen bij deze set. Maar wel los te koop op onze website.

Deze set koop je al voor €37,95

 

Wil je graag een acrylset cadeau geven dan is deze set wat je zoekt. Een zeer complete acryl set met oa. vloeistoffen, poeders en alle andere benodigdheden voor het zetten van acryl nagels. Voor €49,95 kun je deze cadeau geven.

 

 

Of deze set is ook leuk om te geven voor slechts €23,95 kan de ontvanger direct aan de slag met het maken van mooie acryl nagels.

 

 

Polygel: de perfecte combinatie van gel en acryl, waardoor je gemakkelijk een perfecte manicure kunt maken! Zeker de moeite waard om te proberen, als je dit nog niet kent. Let wel: dit kost wel enige oefening om goed onder de knie krijgen, daarom is dit product minder geschikt voor beginners. Deze set voor €32,95 bevat alles om te kunnen starten. Polygel moet gedroogd worden onder een speciale lamp. De lamp is niet inbegrepen bij deze set. Maar wel los te koop op onze website.

 

Een hybride nagellak set. Een eenvoudige set die zonder lamp of andere speciale hulpmiddelen te gebruiken is. Voor slechts €14,95 kan deze al cadeau gegeven worden. Met leuke versieringen voor de nagels zodat de feestdagen echt feestelijk worden!

 

 

Deze mooie gellak set beidt alle benodigdheden voor het mooi lakken van je nagels met gellak. Ook zit er een rhinestone carrousel bij met mooie parels om je nagels helemaal af te maken. Deze set kun je cadeau geven voor €29,95. Gellak moet gedroogd worden onder een speciale lamp. De lamp is niet inbegrepen bij deze set. Maar wel los te koop op onze website.

 

Enthousiast geworden van bovenstaande sets? Wij hebben nog meer sets, dus klik hier en kijk snel in de shop!

Nagelproducten voor Sinterklaas