Over ABC Beauty

Leuk dat je op mijn webshop bent en meer wil weten over ABC Beauty.

Na 15 jaar ervaring in de detailhandel kwam ik In 2017 in aanraking met het nagelvak. Wat een mooi vak is dit zeg! Jammer genoeg heb ik zelf niet het geduld en de creativiteit om zelf zulke mooie nagels te maken. Maar ik ben wel heel goed in het blij maken van klanten en ik heb een passie voor de detailhandel. Met een webwinkel in nagelproducten komen al mijn wensen naar voren en kan ik toch deel uitmaken van dit mooie vak.

Na de bevalling van mijn jongste in 2018 ben ik direct gestart met het opzetten van deze webshop. Mijn missie is om kwalitatief goede producten te verkopen die voor iedereen betaalbaar zijn en hierdoor veel blije kanten te hebben. Ik wil dit bereiken door verrassende producten aan te bieden die niet zomaar overal verkrijgbaar zijn, die het maken van kunstnagels nog beter en makkelijker maken. Maar ook om de spullen in op te bergen of om mee schoon te maken.

Bijna alle producten komen van leveranciers uit Europa, hierdoor voldoen alle producten aan de eisen van de wet en zijn ze veilig te gebruiken. Het grote voordeel hiervan is ook dat de voorraad snel aan te vullen is en mocht er iets ontbreken in de shop dan kan dit makkelijk bij besteld worden.

Alle producten zijn getest door mijzelf maar ook door andere nagelstylisten zo weet je zeker dat je kwalitatief goede producten aanschaft bij ABC Beauty en mocht er toch iets niet goed zijn laat het weten. Ik zoek altijd naar een passende oplossing want klanttevredenheid vind ik erg belangrijk.

Bekijk de webshop en laat je verrassen door de betaalbare prijzen en handige producten.

 

Mocht je denken leuke informatie hierboven maar wie is nou die persoon achter deze webshop, lees dan even verder.

  • Naam: Annelijn Roessink
  • Burgelijke staat: getrouwd
  • Kinderen: 3
  • Huisdieren: 1 hond en 3 konijnen
  • Hobby’s: Volleybal, bordspellen en puzzelen
  • Opleiding: Toerisme en recreatie, maar hier uiteindelijke helemaal niet in werkzaam geweest. De detailhandel en het werken met klanten vind ik veel leuker.

Wist je dat:

  • Ik geen koffie lust
  • Ik de hele dag door thee drink (ook als het meer dan 30 graden is buiten)
  • Ik serie verslaafd ben (en ik dus heel goed ben in bingewatchen)
  • Ik graag uitslaap (dus in het weekend geniet ik hier extra van)

 

Liefs,

Annelijn