Leuk dat u op onze webshop bent!

Over ABC Beauty

ABC Beauty staat voor kwaliteit! Wij willen de beste nagelproducten. U toch ook? Daarom testen wij alle producten zelf zodat wij weten wat we verkopen. Wij leveren kwaliteitsproducten aan zowel bedrijven als particulieren. Onze producten kopen wij in bij verschillende betrouwbare leveranciers in Nederland, Duitsland, Polen en China. Wij zijn zelf gevestigd in Borculo (Achterhoek), wij hebben hier ons kantoor en onze voorraad. Vanuit hier kunnen wij leveren aan klanten in Nederland en België.
Omdat wij een klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en staat klantvriendelijkheid boven aan. Daarnaast zijn wij al ca. 5 jaar werkzaam in de nagelproducten branche, dus voor vragen kunt u ook bij ons terecht.

Vragen en/of opmerkingen

Als u vragen of opmerkingen heeft vinden wij het prettig als u contact met ons opneemt. Wij zijn niet altijd  telefonisch bereikbaar, maar u kunt altijd een e-mail sturen. Ook kunnen wij u terugbellen, stuur dan een e-mail met de dag en het tijdstip waarop u het best bereikbaar bent of spreek onze voicemail in.
Daarnaast zijn wij voortdurend opzoek naar nieuwe nagelproducten om ons assortiment uit te breiden, maar mocht u iets missen dan horen wij dat graag.
Wij hopen dat u veel plezier heeft met het winkelen in onze webwinkel.

Met vriendelijke groet,

Team ABC Beauty