Verzending

 

Thuis laten bezorgen:

Alle bestellingen, zowel binnen als buiten Nederland, worden door ons verzonden met DHL en indien het door de brievenbus past met PostNL (track en trace).

Wij proberen de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, dit kan ca. 1 tot 2 werkdagen duren. Na het verzenden heeft u het meestal de volgende dag in huis. Dit geldt voor Nederland én België (Bpost levert niet op zaterdag).

Als het artikel niet op voorraad is, staat dit bij het product vermeldt. Het kan zijn dat de voorraad onjuist is, in deze gevallen nemen we contact op met u om tot een oplossing te komen. Indien u niet in Nederland of België woont kunt u alsnog bestellen. Mail dan naar info@abcbeauty.nl

Track en Trace:

U kunt uw pakketten volgen via track & Trace hiervoor ontvangt u een e-mail op het door u opgegeven e-mail adres.

Verzendkosten binnen Nederland:

De verzendkosten bedragen € 5,95 per pakket. Bij bestellingen boven de € 70,- is de verzending gratis.

Verzendkosten België:

Voor verzending naar België betaalt u € 8,50. Ook hier geldt dat bij bestellingen boven de € 70,-  de verzending gratis is.

Verzendkosten buiten Nederland en België:

Neem contact op met ons via de mail voor uw bestelling en levering. Mail uw vraag naar info@abcbeauty.nl

Afhalen:

U kunt de bestelling ook bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Als u hiervoor contact met ons opneemt zullen wij u een code geven die de verzendkosten verrekend. Voor het afhalen dient u wel een afspraak te maken. U kunt ons hierover bellen of een e-mail sturen.